policijauniverzalnagore2

Preminula žena teško ozlijeđena u prometnoj nesreći 5. ožujka

STARA SUBOCKA/PAKRAC – U subotu, 14. ožujka, u Općoj županijskoj bolnici Pakrac preminula je 44-godišnja žena, koja je teško stradala u prometnoj nesreći 5. ožujka, u mjestu Stara Subocka na novljanskom području, a koju je skrivila 29-godišnja vozačica osobnog automobila.

Podsjećamo, do nesreće je došlo 5.ožujka kada je 29-godišnja vozačica upravljajući osobnim automobilom kutinskih registracija, ne prilagodivši brzinu kretanja uvjetima na kolniku i vidljivosti (noć), udarila u neosvijetljeni stražnji dio bicikla kojim je upravljala 44-godišnjakinja bez reflektirajućeg prsluka. Od siline udarca vozačica bicikla je odbačena na prednji dio vozila, a potom je pala na zemljanu površinu, zadobivši teške tjelesne ozljede od kojih je u subotu preminula u Općoj županijskoj bolnici Pakrac, izvijestila je danas Policijska uprava sisačko-moslavačka.

 

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X