Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
darkozrile

Preminuo je Darko Zrile, bivši predsjednik HKUD-a Mošćenica, ujedno i aktivni član tog društva

MOŠĆENICA – Nakon kratke bolesti, od posljedica zaraze COVID-om 19, preminuo je bivši predsjednik te aktivni član Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva Mošćenica Darko Zrile, priopćili su iz tog HKUD-a. Zrile je rođen 15.lipnja 1978.godine, a dužnost predsjednika HKUD-a Mošćenica obavljao je od 2016.do 2019.godine kada je s te funkcije odstupio zbog privatnih obveza vezanih uz posao te obitelj. Unatoč tome, nastavio je zajedno sa cijelom svojom obitelji i dalje plesati za svoj voljeni HKUD Mošćenica.

„Mošćenicu je danas potresla vijest iz Klinike za infektivne bolesti dr.Fran Mihaljević da je od posljedica zaraze koroanvirusom preminuo Darko Zrile, star svega 43 godine. Na Klinici je od 2.prosinca prošle godine i unatoč svim naporima, danas je izgubio svoju bitku. Uz neutješne suprugu Helenu, djecu Doroteu i Bornu, veliku većinu Mošćeničana koji poznaju ovu obitelj po angažmanu u našem HKUD-u Mošćenica, gdje je Darko obnašao i ulogu predsjednika, ali i po drugim akcijama društveno humanitarnog karaktera, ova vijest je duboko potresla. U ime Mjesnog odbora Mošćenica kao i HKUD-a Mošćenica, obitelji i prijateljima izražavamo duboku sućut“, istaknuli su iz HKUD-a Mošćenica i Vijeća Mjesnog odbora Mošćenica.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X