Izbornik
policijauniverzalnagore2

Pribavio protupravnu imovinsku korist od 716 tisuća kuna

PETRINJA – Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje produljenih kaznenih djela Prijevara u gospodarskom poslovanju i krivotvorenje službene ili poslovne isprave.

Njega se sumnjiči da je u razdoblju od mjeseca studenog 2018. do mjeseca svibnja 2019. godine, kao odgovorna osoba petrinjskog trgovačkog društva s ciljem smanjenja dugovanja koja su proizašla iz poslovnog odnosa njegovog trgovačkog društva prema drugom trgovačkom društvu s područja Petrinje, u više navrata izvršio jednostrane prijeboje potraživanja, pritom koristeći krivotvorenu poslovnu dokumentaciju, kao i ranije sklopljen ugovor o pristupanju duga i plaćeni račun za trošak električne energije. Na taj način osumnjičeni je pribavio protupravnu imovinsku korist u iznosu od 716 463 kuna.

Protiv njega i trgovačkog društva podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X