mobap

Prijavi se za program osposobljavanja „Programer mobilnih aplikacija“

PETRINJA – U sklopu projekta „Uspostava usluga Poduzetničko društvenog centra Petrinja“, Petrinjska razvojna agencija PETRA organizira program osposobljavanja „Programer mobilnih aplikacija“.

Na navedeni program osposobljavanja mogu se prijaviti nezaposlene osobe s područja grada Petrinje, koji imaju završenu minimalno srednju školu, višu ili visoku školu iz područja tehničkih znanosti ili četverogodišnju školu uz dobro poznavanje rada na računalu.

„Mobilne aplikacije postale su sastavni dio svakodnevnog života velikog broja ljudi. Omogućuju vam bolju mobilnost i fleksibilnost kao i organiziranost. Svrha mobilnih aplikacija je olakšati korisniku rad s telefonom i personalizirati mobilni telefon“, ističu iz Petrinjske razvojne agencije PETRA.

Prijave za program osposobljavanja traju do 5.rujna, a planirani početak edukacije je prva polovica rujna. Edukacija traje 170 sati, a izvoditelj programa je Visoko učilište Algebra. Prijave na: [email protected] ili 099/534-9633.

Organizacija edukacije je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X