znakovnijezik

Prijavite se na Tečaj hrvatskog znakovnog jezika

PETRINJA – Povodom Međunarodnog dana znakovnog jezika koji se održava zadnje subote u mjesecu rujnu, Udruga prevoditelja hrvatskog znakovnog jezika Sisačko-moslavačke županije prvi put organizira Tečaj hrvatskog znakovnog jezika (osnove – I. stupanj) u Petrinji.

Partner na projektu je Udruga gluhih i nagluhih osoba Grada Siska. Tečaj u cijelosti financira Grad Petrinja, a isti će biti održavan u Centru novog života na Sajmištu u Petrinji dva puta tjedno, trajat će od 80 do 100 minuta.

„Mole se zainteresirani polaznici da se jave na e-mail [email protected] te navedu svoje ime, prezime i kontakt broj. Prijave se primaju do 9.listopada ove godine“, poručuju iz Grada Petrinje. Tečaj će trajati od 10.listopada do 30.studenoga ove godine.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X