Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
Hrvatska vojska drugi dan pomaže potresom pogođenoj Petrinji

Prijavljeno 39 354, a pregledano 36 577 oštećenih stambenih objekata

SISAK – U Sisačko-moslavačkoj županiji prijavljeno je 39.354 stambenih objekata oštećenih u potresima, a do danas su statičari obavili brzi pregled 36.577 objekata, priopćeno je u utorak iz Sisačko-moslavačke županije. Ukupno je 4 486 objekata označeno crvenom naljepnicom, od čega je 406 objekata neuporabljivo zbog vanjskih utjecaja, a njih 4 080 neuporabljivo je zbog oštećenja.

Žutu naljepnicu, odnosno oznaku privremeno neuporabljivo (potreban detaljan pregled) imaju 3 592 objekta, a oznaku privremeno neuporabljivo (potrebne mjere hitne intervencije) 4 332 objekta. Zelenu naljepnicu, odnosno oznaku uporabljivo s preporukom o postupanju ima 16.325 objekata, uporabljivo bez ograničenja je 7 148 objekata, a bez oštećenja su 694 objekta.

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X