Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
dndigracke22102020

Prikupljene igračke u sklopu Dječjeg tjedna uručene mališanima Dječjeg vrtića Petrinjčica

PETRINJA – U sklopu ovogodišnjeg Dječje tjedna u Petrinji, kojeg je organiziralo Društvo Naša djeca Petrinja, održano je niz programa, kao niz humanitarnih akcija. Podsjetimo kako je do sada prikupljena velika količina odjeće i obuće što je donirano Pedijatriji i Rodilištu Opće bolnice dr.Ivo Pedišić u Sisku.

Kako je istaknula Martina Boltužić Dževerlija, u sklopu ovogodišnjeg Dječjeg tjedna imali su i akciju prikupljanja igračaka za mališane iz Dječjeg vrtića Petrinjčica koji ove godine slavi 64.rođendan. Akcija je ponovno uspjela, kazala je Boltužić Dževerlija.

„Volonterke Društva Naša djeca Petrinja i voditeljice humanitarne akcije „Prijatelj prijatelju – od mene za tebe“, Dunja Knezić i Ana Aleksić Pezelj, prošli su tjedan uručile igračke Dječjem vrtiću Petrinjčica povodom njihovog 64.rođendana. Igračke su prikupljane u sklopu akcije tijekom Dječjeg tjedna, a novi dom su pronašle na adresi na kojoj će se svakodnevno najbolje koristiti“, rekla je Boltužić Dževerlija.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X