Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Prilikom čišćenja kuće pronašao ručnu bombu, a prilikom obrade zemlje pronašao topničku granatu

RAJIĆ/TANAC – U subotu, 17. travnja, u mjestu Rajić na novljanskom području građanin je prilikom čišćenja kuće u kojoj nitko ne živi pronašao ručnu bombu, 34 komada streljiva i pušku koje je preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Istoga dana, u mjestu Tanac, uz rijeku Unu, građanin je prilikom obrade zemlje izorao topničku granatu, dok je građanin prilikom čišćenja kuće u mjestu Lipovljani pronašao tri ručne bombe i 196 komada streljiva. Minsko eksplozivna sredstva je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

„Apeliramo na sve građane koji u svojim domovima čuvaju ili skrivaju ilegalno oružje ili eksplozivna sredstva da pozivom na broj 192 učine prvi korak prema dragovoljnoj predaji oružja bez sankcija u okviru provođenja kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, ističu iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X