Prilikom obrađivanja zemlje zapalio se traktor, šteta 780 tisuća kuna Prilikom obrađivanja zemlje zapalio se traktor, šteta 780 tisuća kuna
STARO PRAČNO – U petak, 14. lipnja u poslijepodnevnim satima, na sisačkom području u mjestu Staro Pračno, prilikom obrađivanja zemlje došlo je do požara... Prilikom obrađivanja zemlje zapalio se traktor, šteta 780 tisuća kuna

STARO PRAČNO – U petak, 14. lipnja u poslijepodnevnim satima, na sisačkom području u mjestu Staro Pračno, prilikom obrađivanja zemlje došlo je do požara traktora kojim je upravljao 27-godišnji muškarac, za koji je bila pridodana sijačica, priopćili su iz Policijske uprave Sisačko-moslavačke.

Požar su ugasili vatrogasci JVP Sisak, a obavljenim očevidom utvrđeno je da je do požara došlo uslijed kvara na električnim instalacijama. Po izjavi odgovorne osobe štećene tvrtke iz Donje Stubice, materijalna šteta iznosi oko 780.000 kuna.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.