Izbornik
policijauniverzalnagore2

Prilikom radova pao sa šest metara visine, jedan podmetnuo požar, a u Sisku vozila sa 2,13 promila

SISAK – U mjestu Drenov Bok jučer 25.svibnja oko 9 sati i 30 minuta, 50-godišnjak je na kući prekrivao betonsku ploču te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i s visine od šest metara pao na zemlju. Liječnička pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Nova Gradiška gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede.

U ponedjeljak, 25. svibnja, oko 3.30 sati, u Novskoj, nepoznati počinitelj je podmetnuo požar na zidanoj pomoćnoj zgradi vlasništvo 58-godišnjakinje. U požaru je opožarena drvena masa koja se nalazila u prostoriji i drvena krovna konstrukcija. Materijalnu štetu vlasnica procjenjuje na oko 10.000 kuna, a policija će o ovom događaju dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Jučer, 25. svibnja oko 22.25 sati, u Sisku, policijski su službenici zaustavili osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljala 34-godišnjakinja iz Siska pod utjecajem alkohola od 2,13 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozačica je smještena u posebnu prostoriju nadležne policijske postaje, a protiv nje nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X