vesnabrebric05042022

Priopćenje POU Hrvatski dom Petrinja nakon predstave „Uvijek će nam ostati ljubav“

PETRINJA – Nakon objavljenog teksta na Portalu 53 o predstavi „Uvijek će nam ostati ljubav“, priopćenjem je reagiralo Pučko otvoreno učilište Hrvatski dom Petrinja, a priopćenje je postala ravnateljica ove ustanove Vesna Brebrić. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

„Obzirom da su se u javnom prostoru pojavile manipulacije i netočne informacije vezane za kazališnu predstavu “Uvijek će nam ostati ljubav”  Teatra Rugantino, Pučko otvoreno učilište Hrvatski dom Petrinja iznosi sljedeće priopćenje:

Teatar Rugantino i Pučko otvoreno učilište Hrvatski dom Petrinja sklopili su ugovor u iznosu od 7.000,00 kn za navedenu predstavu. Darovana predstava o kojoj je riječ biti će prva predstava u obnovljenoj ustanovi Pučkog otvorenog učilišta.

Razgovor s glumicom Jelenom Miholjević objavljen na stranicama Petrinjskog portala obavljen je prije konačnog dogovora Teatra Rugantino i Pučkog otvorenog učilišta Hrvatski dom Petrinja.

Pučko otvoreno učilište Hrvatski dom Petrinja ovom se prigodom još jednom zahvaljuje Jeleni Miholjević na nesebičnoj pomoći i suradnji koju ćemo ostvariti u budućem periodu za dobrobit našega Grada i građana.

Pučko otvoreno učilište Hrvatski dom Petrinja osuđuje svaku insinuaciju i manipuliranje javnim prostorom zbog iznošenja neistinitih podataka pripisujući ih i povezujući  s osobama izvan ustanove POU Hrvatski dom, a s ciljem omalovažavanja,vrijeđanja, rušenja ugleda i prikupljanja osobnih bodova na osobnoj ljestvici moralne vertikale.

S poštovanjem, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Hrvatski dom Petrinja, Vesna Brebrić“, stoji u priopćenju.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X