Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda

Privreda uvela novu uslugu dostave stanja vodomjera putem interneta

PETRINJA – Iz petrinjskog poduzeća Privreda su izvijestili kako su za korisnike svojih usluga uveli novu uslugu, a to je dostava stanja vodomjera putem web stranice.

Naime na web stranici Privrede, www.privreda-petrinja.hr građani mogu prijaviti stanje vodomjera između 15.i 25.u mjesecu, a za online prijavu stanja bit će Vam potreban posljednji primljeni račun s kojeg ćete u prijavu upisati serijski broj vodomjera, a nakon toga i trenutno očitanu vrijednost. Unosom tih podataka izvršena je prijava stanja. Forma ujedno omogućava i prijavu e-mail adrese te davanje privole za dostavu računa elektroničkom poštom.

„Za sva pitanja ili rješavanje problema s prijavom u sustav obratite se našem IT odjelu putem e-maila [email protected]“, ističu iz Privrede.

Više o prijavi i ostalim potrebnim informacijama doznajte OVDJE.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X