Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Prodao firmin kamion da bi zaradio od 57.000 kuna

SISAK – Postupajući po zahtjevu Općinskog državnog odvjetništva u Sisku, policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju.

Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 40-godišnjak kao direktor trgovačkog društva, koje je u stečaju, u vremenskom razdoblju od početka listopada 2019. godine do početka veljače prošle godine, sa ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi, nepoznatim osobama prodao kamion. Na taj je način sebi pribavio protupravnu imovinsku korist u iznosu od 57.000 kuna. Zbog navedenog kaznenog djela Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, podnesena je kaznena prijava.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X