Izbornik
policijauniverzalnagore

Prodao mobilnu kućicu koja mu je dodijeljena na privremeno korištenje nakon potresa

PETRINJA – Zbog sumnje u kazneno djelo utaje i pomaganja u navedenom kaznenom djelu, policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 38 i 33 godine. Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 38-godišnjak s područja Petrinje, u ožujku, prodao mobilnu kućicu tvrtki sa sjedištem u Zagrebu, koja mu je ustupljena na privremeno korištenje uslijed oštećenja njegovog stambenog objekta u potresu.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 33-godišnjak pomogao u počinjenju navedenog kaznenog djela na način što je u ime kupca, osumnjičenom 38-godišnjaku predao novčani iznos, iako je znao da ju isti nije smio prodati. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno posebno izvješće, izvijestila je danas PU sisačko-moslavačka.

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X