ga-ka

Prometna na raskršću Kačićeve i Gajeve

PETRINJA – Na raskršću Gajeve i Kačićeve ulice u Petrinji, u srijedu, 11. ožujka, oko 16 sati, dogodila se prometna nesreća, odnosno sudar dva osobna automobila.

Prema prvim informacijama do nesreće je došlo kada se vozač osobnog vozila Opel Astra, zagrebačkih registracijskih oznaka, koji se kretao Kačićevom ulicom, nije zaustavio na raskršću te je oduzeo prednost vozaču Volkswagena Golf, sisačkih registracijskih oznaka, koji se kretao lijevim prometnim trakom Gajevom ulicom i došlo je do izravnog udara u njegovu lijevu bočnu stranu.

Vozač Volkswagena je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku gdje će mu biti utvrđena težina ozljeda, dok je vozač Opela ostao neozlijeđen.

Očevid i regulaciju prometa obavili su djelatnici Policijske postaje Petrinja.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X