Izbornik
policijanaslov

Prometna nesreća pod utjecajem alkohola

GORNJA MORKICA – Jučer, 26. srpnja oko 17:35 sati u mjestu Gornja Mokrica na petrinjskom području dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 62-godišnjak s područja Petrinje upravljao vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,59 promila. On je uslijed ne držanja strane kretanja sletio u odvodni kanal.

Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njega bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu. – izvijestila je PU sisačko-moslavačka.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X