Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
rpometnanselištenaslov

Prometna nesreća u Novom Selištu, jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene

NOVO SELIŠTE – U petrinjskom Novom Selištu, kod kućnog broja 45, na državnoj cesti D37, nešto iza 15.30 sati dogodila se prometna nesreća – sudar dvaju vozila koja su dolazila iz suprotnih smjerova (Peugeot sisačkih registracija koji se iz smjera Petrinje kretao u smjeru Gline i Renault Kangoo zagrebačkih registracija koji je dolazio iz suprotnog smjera).

Prema prvim, neslužbenim informacijama u nesreći su ozlijeđene tri osobe (oba vozača i suvozač iz renaulta), od kojih je jedna osoba zadobila teže ozljede. Sve tri ozlijeđene osobe Hitna je pomoć prevezla u Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku.

Uz djelatnike Prometne policije PP Petrinja, na teren su izašli i djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Petrinje koji (zbog izlijevanja goriva na cestu) osiguravaju mjesto događaja. Više informacija bit će poznato nakon očevida.

Za trajanja očevida, promet spomenutom dionicom je zatvoren.

Prema podacima iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, do prometne nesreće je došlo oko 15 sati i 40 minuta. U prometnoj nesreći su tri osobe zadobile ozljede, te su vozilima Hitne medicinske pomoći prevezeni u sisačku Opću bolnicu dr.Ivo Pedišić, gdje je jedna osoba podlegla ozljedama, te preminula. Očevid je i dalje u tijeku, a istim rukovodi nadležni državni odvjetnik.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X