prometna10042020

Prometna nesreća u središtu grada, oduzeo prednost vozaču motocikla

PETRINJA – Oko 11 sati i 44 minute u Ulici Matije Gupca u Petrinji dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač automobila Citroen, sisačkih registracijskih oznaka, oduzeo prednost motociklistu, djelatniku Policijske postaje Petrinja.

Vozač automobila Citroen kretao se iz pravca Gline prema središtu grada, te je skretanjem u Ulicu Antuna Mihanovića oduzeo prednost motociklistu koji se kretao iz središta grada Ulicom Matije Gupca.

Policajac je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u sisačku Opću bolnicu dr.Ivo Pedišić gdje će mu biti utvrđena težina ozljeda. Za vrijeme očevida, promet se odvijao jednim kolničkom trakom, a promet su regulirali i očevid obavili, djelatnici Policijske postaje Petrinja.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X