Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Prometna nesreća u Međuriću, ozlijeđeno više osoba

MEĐURIĆ – U nedjelju, 19. lipnja, oko 2 sata, u mjestu Međurić na kutinskom području, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Do nesreće je došlo kada je 18-godišnjakinja s petrinjskog područja upravljala vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,39 promila. Kao putnici su se u vozilu nalazili 19-godišnjak, 17-godišnjakinja i 16-godišnjakinja.

Do nesreće je došlo uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, kojom prilikom je sišla van kolnika i udarila u stablo. Nakon toga je napustila mjesto događaja ali je ubrzo pronađena.

Svi sudionici ove prometne nesreće su zadržani u Općoj županijskoj bolnici Pakrac gdje su 16-godišnjakinji kvalificirane teške tjelesne ozljede, a ostalima lakše.

Protiv 18-godišnje vozačice Općinskom državnom odvjetništvu bit će podnijeta kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, priopćili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X