Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Prometne nesreće pod utjecajem alkohola

VRH LETOVANIĆKI, ILOVA, SISAK – U petak, 26. ožujka, oko 16 sati, u mjestu Vrh Letovanićki dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Do nesreće je došlo kada je 40-godišnjak s područja Letovanića, upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom pod utjecajem alkohola od 0,6 promila. On se nije kretao sredinom obilježene prometne trake i sletio je u odvodni kanal. U ovoj prometnoj nesreći, 40-godišnjak je zadobio lake tjelesne ozljede, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnesen optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Istoga dana, oko 20.50 sati, u mjestu Ilova, na području Kutine, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 21-godišnjak s područja Kutine, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija prije stjecanja prava na upravljanje i  pod utjecajem alkohola od 1,81 promila. On je prilikom skretanja na kolni ulaz, udario u povišeni betonski rubnjak. U vozilu se kao putnik nalazio 38-godišnjak koji je također bio pod vidnim utjecajem alkohola. Pošto su obojica narušavala javni red i mir, uhićeni su i do otriježnjena smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje. Protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnesen optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja, dok će zbog počinjenog prekršaja sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira 38-godišnjaku biti uručen optužni prijedlog.

U subotu, 27. ožujka, oko 13.30 sati u Petrinjskoj ulici u Sisku, dogodila se prometna nesreća. Naime, do nesreće je došlo kada je 36-godišnjak s područja Siska, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 0,8 promila. On je uslijed neprilagođene brzine udario u vozilo ispred sebe, a koje je od siline udara, udarilo udrugo vozilo. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih, a protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X