policijanaslov

Prometnu nesreću izazvala 20-godišnjakinja, vozila je sa 1,22 promila

PETRINJA – U Ulici Ivana Meštrovića u Petrinji u nedjelju 10.travnja oko 5 sati, prometnu nesreću s materijalnom štetom izazvala je 20-godišnjakinja iz Petrinje koji je pod utjecajem alkohola od 1,22 promila upravljala osobnim vozilom splitskih registracija.

Ona je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, vozilom prešla na suprotnu prometnu traku i udarila u propisno parkirano osobno vozilo. Protiv vozačice slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

10. travnja, oko 1 sat, u Ulici 1. svibnja u Sisku, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Do nesreće je došlo kada je osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,48 promila upravljao 24-godišnjak iz Petrinje.

On je uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, udario u metalnu ogradu te se zaustavio na betonskom stupu javne rasvjete. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede je zadobila 23-godišnja putnica, dok je vozač lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć im je pružena u sisačkoj Općoj bolnici. Protiv vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku bit će podnijeta kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X