Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisak2020

Prosinac započinjemo sa 171 novozaraženim COVID-om 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo 171 novooboljelu osobu od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o 90 osoba s područja Siska, 35 osoba s područja Petrinje, devet osoba s područja Kutine, po sedam osoba s područja Sunje i Gline, šest osoba s područja Hrvatske Kostajnice, pet osoba s područja Novske, po dvije osobe s područja Lekenika, Dvora, Hrvatske Dubice i Velike Ludine te po jednoj osobi s područja Topuskog, Popovače, Donjih Kukuruzara i Lipovljana.

„Molimo sve žitelje neka se pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog i Županijskog stožera jer na taj način ostaju odgovorni prema sebi i zdravlju drugih“, poručuju i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X