Izbornik
policijauniverzalnagore

Provalio u skladište šumarije i ukrao više motornih pila i trimera

POPOVAČA – Nepoznati počinitelj je s ponedjeljka na utorak, 27./28.siječnja, provalio u skladište šumarije u Popovači iz kojeg je ukrao više motornih pila i trimera. Zbog ove teške krađe, policija je od odgovorne osobe šumarije, koja štetu procjenjuje na oko 50 tisuća kuna, zaprimila kaznenu prijavu, a za provalnikom se traga, ističu iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

U protekla 24 sata na području naše Policijske uprave zabilježeno je pet kaznenih djela, četiri krađe i jedna teška krađa. Tri kaznena djela su počinjena u Kutini, a po jedno u Sisku i Novskoj. Na prometnicama su zabilježene tri prometne nesreće, od kojih je u jednoj jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede, dok je u dvije prometne nesreće nastala samo materijalna šteta. Prometne nesreće su se dogodile na području Siska, Kutine i Dvora.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X