Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Provalio u zgradu oštećenu potresom i ukrao razne stvari

PETRINJA – U razdoblju od 16.do 19.veljače na Trgu Petra Preradovića u Petrinji, nepoznati počinitelj je ušao u podrum stambene zgrade oštećene potresom te provalio u ostavu 64-godišnjaka te je ukrao klima uređaj, razni električni alat i posuđe. Od oštećenog koji štetu procjenjuje na oko pet tisuća kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga.

U razdoblju od 13.do 18.veljače u mjestu Banova Jaruga, nepoznati počinitelj je iz štaglja 52-godišnje vlasnice ukrao jednoobrazni i dvoobrazni poljoprivredni plug te tanjurače, čime je počinjena šteta od 4500 kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je s 19./20.veljače u Kutini provalio u trgovinu mješovitom robom i ukrao cigarete.

U Sisku je nepoznati počinitelj s 18./19.veljače iz otključanog parkiranog osobnog vozila ukrao navigaciju i novčanik s osobnim dokumentima vlasništvo 28-godišnjaka. Istu noć je nepoznati počinitelj na parkiralištu u Sisku provalio u osobno vozilo i ukrao akumulator, potom je odgurao vozilo na prilaznu cestu, prevrnuo ga i ukrao katalizator. U Selima je nepoznati počinitelj provalio u vikendicu 65-godišnje žene te ukrao krevet i posteljinu. Od oštećenih je policija zaprimila kaznene prijave te tragaju za nepoznatim počiniteljima.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X