Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Provedena kriminalistička istraživanja zbog oštećenja tuđe stvari

SISAK – Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 18 i 21 godine. Naime, njih se sumnjiči da su 1. Svibnja u Sisku,  razbili zadnje vjetrobransko staklo na osobnom vozilu 43-godišnjeg vlasnika, pričinivši štetu od oko 3000 kuna. Obojica će biti prijavljena zbog kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari nadležnom državnom odvjetništvu.

Zbog kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari provedeno je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom. Naime, njega se sumnjiči da je u četvrtak, 21. svibnja, u noćnim satima, na košarkaškom igralištu Osnovne škole Ivana Kukuljevića u Sisku, vozeći se osobnim vozilom oštetio plastičnu podlogu kojom je obloženo igralište. Materijalna šteta cijeni se na oko 19.200 kuna, a protiv osumnjičenog će biti podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X