policijastopnaslov

PU sisačko-moslavačka o posebnoj regulaciji prometa u Sisku u četvrtak, 8. rujna

SISAK – U četvrtak, 8. rujna 2022. godine očekuje se dolazak i boravak stranog državnog izaslanstva na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na područje grada Siska, a slijedom čega će se zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostaviti privremena regulacija prometa i povremeno dolaziti do kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa i uz nazočnost policijskih službenika.

Slijedom navedenoga, PU sisačko-moslavačka obavještava građane da će se u četvrtak od 11:45 do 14:30 sati za sav promet na području grada Siska u Petrinjskoj, Zagrebačkoj i ulici Josipa Jurja Strossmayera, u mjestu Odra – Stupno – Sela – Žažina – Dužica – Lekenik do ulaza na autocestu A11 Zagreb – Sisak i obratno, odvijati naizmjenična regulacija prometa, dok će u jednom trenutku promet u oba smjera biti obustavljen.

Policija moli građane da u spomenutim ulicama i naseljima, u navedenom vremenu ne zaustavljaju i parkiraju prijevozna sredstva, na kolnik i u blizini kolnika (nogostup, ugibališta i sl.).

Promet će biti preusmjeravan na alternativne pravce:

  • Sisak – Desna Martinska Ves – Jezero Posavsko – Orle – Zagreb
  • Sisak – Lijeva Martinska Ves – Pračno – Zagreb
  • Sisak – Popovača – Zagreb
  • Dvor – Hrvatska Kostajnica – Jasenovac – Novska – Zagreb
  • Petrinja – Pokupsko – Velika Gorica
  • Petrinja – Glina – Vojnić – Karlovac

Također obavještavaju se građani da će u četvrtak od 7 do 17 sati, za sav promet biti zatvorena Capraška ulica i druge obližnje ulice, dok će u okolnim ulicama promet biti reguliran posebnom regulacijom.

“Slijedom toga, molimo građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila za razumijevanje te za strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenog dana te ukazujemo na dosljedno poštivanje svih uputa policijskih službenika, poštivanje postavljene prometne signalizacije te prometovanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti prisutni policijski službenici”, priopćili su iz PU sisačko-moslavačke.

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X