policijauniverzalnagore

Računalna prijevara na štetu 82-godišnjakinje

PETRINJA – Policiji je prijavljena računalna prijevara počinjena na štetu 82-godišnjakinje s područja Petrinje. Naime, oštećena je u razdoblju od 10. veljače do 7. travnja, putem društvene mreže stupila u kontakt s nepoznatom osobom, kojoj je u više navrata i na više bankovnih računa uplatila novac, a sve u nadi da će joj isplatiti obećano nasljedstvo iz inozemstva. Od oštećene je zaprimljena kaznena prijava.

Policija upozorava: „Ukoliko vas osoba traži da joj uplatite novac, iz bilo kojeg razloga, ne prihvaćajte komunikaciju i ne šaljite novac. Dobro razmislite i provjerite sve okolnosti, a ukoliko smatrate da se radi o prijevari ili nekom drugom protupravnom ponašanju, događaj prijavite policiji na broj 192.“

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X