OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raspisan javni poziv za sanaciju i obnovu krovišta

PETRINJA – Grad Petrinja je raspisao Javni poziv za sufinanciranje programa sanacije i obnove krovišta građevina na području zaštićene kulturno-povijesne cjeline grada Petrinje unutar A, B i C zone. Prijavu mogu podnijeti vlasnici ili suvlasnici ili upravitelji zgrada građevina koje se nalaze na spomenutom području, a ne mogu ih podnijeti vlasnici ili suvlasnici građevina koji u građevini obavljaju poslovnu djelatnost, a koji ima evidentirana dugovanja prema Gradu Petrinji.

Sufinancirat će se troškovi izvođenja radova i sanacije te obnove s maksimalnim iznosom od 300 tisuća kuna, ili do raspoloživih sredstava. Prijave se podnose Gradu popunjavanjem obrasca prijave sa svom potrebnom dokumentacijom u obrascu, te se šalju na adresu Grad Petrinja, Ulica Ivana Gundulića 2, 44 250 Petrinja, s naznakom „Sanacija i obnova krovišta – ne otvarati“. Prijave možete slati 30 dana od dana raspisivanja ovog javnog poziva.

Više o navedenom javnom pozivu pročitajte OVDJE.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X