uglovnica23012020

Raspisan javni poziv za sufinanciranje obnove pročelja

PETRINJA – Grad Petrinja je raspisao Javni poziv za sufinanciranje programa sanacije i obnove pročelja građevina na području zaštićene kulturno-povijesne cjeline grada Petrinje unutar A, B i C zone. Prijavu mogu podnijeti vlasnici ili suvlasnici ili upravitelji zgrada građevina koje se nalaze na spomenutom području, a ne mogu ih podnijeti vlasnici ili suvlasnici građevina koji u građevini obavljaju poslovnu djelatnost, a koji ima evidentirana dugovanja prema Gradu Petrinji.

Financirat će se troškovi izvođenja radova sanacije i obnove fasada, odnosno uličnog pročelja do 100 kvadratnih metara s maksimalnim iznosom od 40 tisuća kuna, zatim fasada odnosno ulično pročelje do 150 kvadratnih metara sa maksimalnim iznosom od 150 tisuća kuna, te fasade odnosno ulična pročelja više od 150 kvadratnih metara sa maksimalnim iznosom od 250 tisuća kuna.

Prijave se podnose Gradu popunjavanjem obrasca prijave sa svom potrebnom dokumentacijom koja je određena u obrascu, te cjelokupnu dokumentaciju šaljete na adresu Grad Petrinja, Ulica Ivana Gundulića 2, 44250 Petrinja, s naznakom „Sanacija i obnova uličnih pročelja-ne otvarati“. Prijave možete slati 30 dana od dana raspisivanja ovog javnog poziva.

Više o navedenom javnom pozivu pročitajte OVDJE.

Foto:Arhiva

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X