potresuniverzalna

Raspisan poziv gospodarskim subjektima za izradu elaborata

Iz Grada Petrinje pozivaju sve zainteresirane gospodarske subjekte na iskaz interesa za obavljanje usluga izrade elaborata ocjene postojećeg stanja građevinske konstrukcije te stručnog nadzora tijekom uklanjanja oštećenih građevina.

Elaborat se radi kao podloga za uklanjanje uništenih obiteljskih kuća i drugih uništenih zgrada čiji ostaci neposredno prijete sigurnosti ili zdravlju ljudi, a koje se provodi sukladno odluci stožera civilne zaštite jedinice lokalne samouprave na području na kojem se objekt nalazi, sukladno čl. 25. stavka 6. Zakona o obnovi zgrada oštećenih potresom na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije i Karlovačke županije (NN br. 102/20, 10/21).

Dostava podataka traži se u svrhu angažiranja gospodarskih subjekata za navedene usluge
U Pozivu za dostavu ponuda koji će biti upućen zainteresiranim gospodarskim subjektima biti će naveden opis usluga.

Elaborat je potrebno izraditi sukladno Zakonu o obnovi zgrada oštećenih potresom na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije i Karlovačke županije.

Zainteresirane gospodarske subjekte molimo da upišu podatke na obrazac koji se nalazi u privitku i dostave na adresu e-pošte: [email protected]

Sve informacije i obrazac nalaze se na mrežnoj stranici grada Petrinje www.petrinja.hr

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X