Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
potres03012020113

Raspored mobilnih timova za predavanje zahtjeva za obnovu

PETRINJA/GLINA/SISAK – U ponedjeljak, utorak i srijedu, 15., 16. i 17. ožujka 2021. godine mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će prisutni na širem području Grada Siska.

Ponedjeljak, 15. ožujka 2021.

od 9 do 17 sati u ponedjeljak, 15. ožujka prvi mobilni ured bit će raspoređen u naselju Stupno, kod Društvenog doma Stupno, na adresi Stupno 58. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana Jazvenika, Sela i Stupna.

od 9 do 17 sati u ponedjeljak, 15. ožujka drugi mobilni ured bit će raspoređen kod DVD-a Mladost, na adresi Novoselska 181. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana Novog Sela i Novog Pračna.

Utorak, 16. ožujka 2021.

od 9 do 13 sati u utorak, 16. ožujka prvi mobilni ured bit će raspoređen kod Društvenog doma Madžari, na adresi Madžari 30A. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Madžari, Klobučak i Letovanci.

od 13 i 30 do 17 sati u utorak, 16. ožujka prvi mobilni ured bit će raspoređen kod Društvenog doma Komarevo, na adresi Donje Komarevo 4.  Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Blinjski Kut, Donje Komarevo i Gornje Komarevo.

 

od 9 do 13 sati u utorak, 16.ožujka drugi mobilni ured bit će raspoređen kod Društvenog doma Hrastelnica, na adresi Hrastelnica 85A. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Hrastelnica i Palanjak.

od 13 i 30 do 17 sati u utorak, 16. ožujka drugi mobilni ured bit će raspoređen kod DVD-a Prelošćica, na adresi Prelošćica 193. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Prelošćica, Lukavec Posavski i Bukovsko.

 

 

 

 

Srijeda, 17. ožujka 2021.

od 9 i 30 do 17 sati u srijedu, 17. ožujka prvi mobilni ured bit će raspoređen kod obiteljske kuće Đukić, na adresi Staro Selo 83. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana Starlog Sela.

 

od 9 i 30 do 13 sati u srijedu, 17. ožujka drugi mobilni ured bit će raspoređen kod DVD-a Gušće, na adresi Gušće 110. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Gušće, Veliko Svinjičko i Čigoč.

od 13 i 30 do 17 sati u srijedu, 17. ožujka drugi mobilni ured bit će raspoređen kod DVD-a Mužilovčica, na adresi Mužilovčica 81. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Kratečko, Mužilovčica, Suvoj i Lonja.

Službenici će pomagati mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi.

Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.

Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja.

Izmješteni uredi Ministarstva graditeljstva:

Sisak, Ivana Kukuljevića Sakcinskog 1, zgrada FINA-e

Petrinja, Trg Matice Hrvatske 18

Hrvatska Kostajnica, Vladimira Nazora 17

Glina, Trg bana Josipa Jelačića 2

Lekenik, Zagrebačka 77A, bivša zgrada banke OTP

Zahtjeve možete podnijeti i elektroničkim putem eObnova

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X