Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 10. do 14. kolovoza

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 10. do 14. kolovoza 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • Izrada bankina u ulici P. Matanovića te iskolčenje trase u Dugoj ulici. Nastavak radova na kanalima kod Sajmišta te u ulici Katarine Zrinski. Nastavljaju se i radovi u Ulici P. R. Vitezovića gdje će trajati ugradnja cjevovoda.
  • Vezano uz vodoopskrbu izvodit će se izrada zasunskih okana i ugradnja hidratana uzduž Sisačke ulice te šlicanje u Ulici 6. kolovoza.

Mošćenica

  • Nastavlja se izrada bankina u Ulici R. Boškovića te u Kolodvorskoj.

Nova Drenčina

  • Nastavak pripreme Livadarskog puta za asfaltiranje kao i Nove Drenčine.

Slatina

  • Nastavlja se izrada bankina na asfaltiranim ulicama (Ajdovščinska i Unska) te sanacija oštećenja uočena nakon snimanja CCTV-a.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X