Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 13.do 17.srpnja

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 13. do 17. srpnja 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • Asfaltiranje ulice P. Matanovića, ugradnja cjevovoda i nastavak radova na kanalu kod Sajmišta, u ulici P. R. Vitezovića te u ulici Katarine Zrinski gdje će početi i pripreme za asfaltiranje.
  • Za asfaltiranje će se pripremati Ulica Gromova gdje će se izvoditi i prekopi za izradu zasunskih okana. U ulicama 6. kolovoza i Nemecovoj će se i dalje izvoditi pripremni radovi.

Mošćenica

  • Priprema za asfaltiranje te asfaltiranje Kolodvorske ulice te priprema za asfaltiranje Ulice R. Boškovića.
  • Vezano uz vodoopskrbu, i dalje traju radovi na mostu u Ulici Ante Starčevića.

Nova Drenčina

  • Početak radova na izgradnji crpne stanice te sanacija preostalog dijela makadamskih prometnica.

Slatina

  • Nastavlja se sanacija oštećenja uočenih nakon snimanja CCTV-om.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X