Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 17.do 21.veljače

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 17. do 21. veljače 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • Nastavlja se i sanacija cjevovoda u Ulici Mile Wood a u Ulici M. A. Reljkovića trajat će izrada AB okana a rekonstrukcija kolektora izvodit će se od Šetališta K. Knežića prema Nemecovoj ulici. Iskolčenje trase izvodit će se u ulici Brezje, ulici Otona Kučere te Katarine Zrinske a u Ulici P. R. Vitezovića nastavlja se ugradnja kanalizacijskog cjevovoda.
  • Vezano uz vodoopskrbu, montaža fazonskih komada izvodit će se u Ulici Gromova a ugradnja nadzemnih hidranata i odzračnih garnitura i dalje će trajati u ulicama M. A. Reljkovića i M. Wood. Probno šlicanje izvodit će se u Ulici P. R. Vitezovića a iskolčenje trase u ulici M. Gupca i Zagrebačkoj.

Mošćenica

  • Vezano uz vodoopskrbu, izrađivat će se cjevovod u ulici Ante Starčevića.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X