Izbornik
voda

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 21.do 25.listopada

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od strane izvođača radova, uU sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 21. do 25. listopada 2019. godine izvodit će se sljedeći radovi:

  1. Grad Petrinja
  • U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži Slatina i ovog će tjedna trajati priprema makadamskih cesta te izrada bankina u Slatinskoj ulici.
  • U Ulici Ljudevita Gaja nastavlja se izrada i ugradnja kućnih priključaka a u ulici Matije Mrazovića odvojci izrađivat će se nosivi sloj kolničke konstrukcije.
  • Vezano uz vodoopskrbu, u Ulici braće Hanžek i dalje će trajat će radovi na izradi cjevovoda i kućnih priključaka kao i u Ulici Huge Badalića te Dragutina Careka. Ugradnja zasunskih okana i montaža fazonskih komada nastavlja se u ulicama Gromova, T. Smičiklasa, J. Babića, P. Zrinskog, braće Hanžek i M. A. Reljkovića.
  • U Sisačkoj ulici trajat će izrada cjevovoda i kućnih priključaka.
  1. Mošćenica
  • Vezano uz odvodnju, u ulici Ante Starčevića nastavlja se izrada sekundarnog voda a izrada bankina trajat će u Kupskoj ulici, ulici Kralja Tomislava, Ante Starčevića, Braće Radić i Tina Ujevića. Priprema za asfaltiranje i asfaltiranje izvodit će se u Ulici Ante Starčevića odvojci.
  • Vezano uz vodoopskrbu, izrada cjevovoda i zasunskih okana i dalje će se izvoditi u Kolodvorskoj ulici.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X