Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 22.do 26.srpnja Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 22.do 26.srpnja
PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 22. do... Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 22.do 26.srpnja

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 22. do 26. srpnja 2019. godine izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja
 • U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži Slatina i ovog će tjedna trajati popravci kućnih priključaka te će se za asfaltiranje pripremati Ajdovščinska ulica.
 • Asfaltirat će se Rumlerova, Đure Tiljka i Ive Valente a u Ulici Ljudevita Gaja će se izvoditi postavljanje cjevovoda.
 • Za asfaltiranje će se pripremati ulice Sv. Nikole Tavelića, Josipa Kundeka i Marina Držića I odvojak.
 • Vezano uz vodoopskrbu, u ulici Gromova nastavit će se s izradom kućnih priključaka a s ugradnjom škrinjica i pripremom za asfaltiranje u Gajevoj ulici prema Gavriloviću. U Ulici braće Hanžek trajat će radovi na izradi cjevovoda i kućnih priključaka a izrada cjevovoda trajat će u Sisačkoj ulici.
 • Ugradnja zasunskih okana i montaža fazonskih komada trajat će u Ulicama R. Lopašića, T. Smičiklasa i J. Babića.
 1. Mošćenica
 • Vezano uz odvodnju, tijekom ovog tjedna u Ulici Ante Starčevića izvodit će se izrada cementne stabilizacije te asfaltiranje, izrada sekundarnog voda i spajanje kućnih priključaka.
 • Za asfaltiranje će se pripremati sljedeće ulice: Kralja Petra Krešimira, Marina Držića, Vatroslava Lisinskog, braće Radić, Ljudevita Posavskog i Kralja Zvonimira.
 • U ulicama J. J. Strossmayera i Lj. Gaja trajat će izrada bankina.
 • Vezano uz vodoopskrbu, u Ulici Ruđera Boškovića izvodit će se ugradnja zasunskih okana i montaža fazonskih komada.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.