Share on facebook
Share on twitter
voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 25. do 29. svibnja

PETRINJA – Prema informacijama od strane izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 25. do 29. svibnja 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • Asfaltiranje dijela ulice M. A. Reljkovića dok se preostali dio Reljkovićeve i Gajeva pripremaju za asfaltiranje. Nastavljaju se radovi na kanalu kod Sajmišta, te u ulici Katarine Zrinski.
  • Radovi na izgradnji kanalizacije trajat će i u Ulici P. R. Vitezovića, a izrada kućnih priključaka nastavlja se u ulici P. Matanovića. U ulici 6. kolovoza nastavljaju se probni iskopi i iskolčenja.

Mošćenica

  • Ugradnja rasteretnih prstenova i poklopaca u Kolodvorskoj i Ulici Ruđera Boškovića.
  • Vezano uz vodoopskrbu, izvodit će se ugradnja hidranata, te će trajati radovi na mostu u Ulici Ante Starčevića.

Nova Drenčina

  • Nastavljaju se pripremni radovi za asfaltiranje, te će se asfaltirati dio kolektora.

Slatina

  • Nastavlja se sanacija oštećenja uočenih nakon snimanja CCTV-om.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X