Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 26.do 30.listopada

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 26. do 30. listopada 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

    • U Ulici Katarine Zrinski nastavlja se s izrađivanjem kućnih priključaka a za asfaltiranje će se pripremati Ulica dr. Josipa Nemeca. Nastavljaju se i radovi u Ulici P. R. Vitezovića.
    • Vezano uz vodoopskrbu, radovi će ovog tjedna trajati u Sisačkoj, Ulici gromova, Ulici 6. kolovoza i Matije Gupca te Nemecovoj.

Slatina

  • U sklopu radova na II. Fazi kanalizacijske mreže Slatina izvodit će se snimanje kanalizacije te će započeti pripreme za cementnu stabilizaciju

Mošćenica

  • Nastavlja se asfaltiranje državne ceste.
  • Vezano uz vodoopskrbu, ovog će tjedna trajati završni radovi te ugradnja vodomjera u šahte kućnih priključaka.

Nova Drenčina

  • Nastavljaju se radovi na crpnim stanicama te asfaltiranje, kao i izrada prijelaza preko vodotoka.

Radovi će se odvijati i na obje aglomeracijske vodospreme Zebinac i Popova šuma.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

Mladost tricom za tri boda

PETRINJA – Nogometaši petrinjske Mladosti, u 16. kolu Treće hrvatske nogometne lige – Središte, ugostili

X