voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 3.do 7.veljače

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 3. do 7. veljače 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

  1. Grad Petrinja
  • U sklopu radova na odvodnji na kanalizacijskoj mreži Slatina nastavlja se snimanje CCTV kamerom te sanacija cjevovoda u Slatinskoj ulici, Ulici Vidikovac, Ulici Zelenila te u Zvorničkoj odvojak.
  • Nastavlja se sanacija cjevovoda u Ulici Mile Wood a u Ulici M. A. Reljkovića trajat će izrada AB okana a rekonstrukcija kolektora izvodit će se od Šetališta K. Knežića prema Nemecovoj ulici. Snimanje CCTV kamerom izvodit će se u Ulici braće Janeković odvojak a u Ulici P. R. Vitezovića započet će ugradnja kanalizacijskog cjevovoda. S izradom kućnih priključaka nastavlja se u ulicama Pukovnika P. Matanovića te M. Miholjevića.
  • Vezano uz vodoopskrbu, ugradnja zasunskih okana i montaža fazonskih komada i dalje će trajati u ulicama M. Dujnića, Gromova, R. Lopašića, T. Smičiklasa, J. Babića te Petra Zrinskog. Ugradnja nadzemnih hidranata i odzračnih garnitura izvodit će se u ulicama M. A. Reljkovića i M. Wood a probno šlicanje izvodit će se u Ulici P.R. Vitezovića, J. Nemeca te Šetalište K. Knežića.
  1. Mošćenica
  • Tijekom ovog tjedna radovi vezani uz vodoopskrbu na ovom području odnosit će se na izradu cjevovoda i kućnih priključaka u Kolodvorskoj ulici te se nastavlja ugradnja cjevovoda ispod mosta kod crkve u Mošćenici.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X