voda

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 4.do 8.studenoga

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od strane izvođača radova, uU sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 4 do 8. studenog 2019. godine izvodit će se sljedeći radovi:

  1. Grad Petrinja
  • U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži Slatina ovog će tjedna trajati priprema makadamskih cesta te popravci kućnih priključaka.
  • U Ulici Ljudevita Gaja te Ulici Antuna Mihanovića nastavlja se izrada i ugradnja kućnih priključaka a u ulici Matije Mrazovića II odvojak trajat će asfaltiranje. Asfaltiranje će se izvoditi i u Ulici Josipa Glasera te Đure Tiljka a izrada kućnih priključaka izvodit će se i u Ulici Gustava Bolteka.
  • Vezano uz vodoopskrbu, ugradnja zasunskih okana i montaža fazonskih komada ovog se tjedna izvodi u ulicama I. Mažuranića, M. Dujnića, Gromova ul., R. Lopašića, T. Smičiklasa, J. Babića te Petra Zrinskog.
  • Ugradnja nadzemnih hidranata i odzračnih garnitura trajat će u ulicama M. A. Reljkovića i M. Wood.
  1. Mošćenica
  • Vezano uz odvodnju, u ulici Ante Starčevića izvodit će se priprema za asfaltiranje, a potom i asfaltiranje te izrada bankina. Bankine će se izrađivati i u Kupskoj ulici. U ulicama Kralja Tomislava, Ante Starčevića odvojak i Tina Ujevića također će trajati priprema za asfaltiranje i asfaltiranje.
  • Vezano uz vodoopskrbu, izrada cjevovoda i zasunskih okana i dalje će se izvoditi u Kolodvorskoj ulici.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X