voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 4. do 8. svibnja

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 4. do 8. svibnja 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • Za asfaltiranje će se pripremati ulica M. A. Reljkovića trajat će i radovi na kanalu kod Sajmišta te u ulici Katarine Zrinski.
  • Izrada kućnih priključaka nastavlja se u ulici P. Matanovića, a u Ulici 6. kolovoza nastavljaju se probni iskopi i iskolčenja. U ulici P. R. Vitezovića nastavlja se izrada AB okana na trasi.
  • Vezano uz vodoopskrbu, nastavljaju se radovi na izgradnji vodovoda u Ulici Gromova, te Ulici Katarine Zrinski.

Mošćenica

  • Vezano uz vodoopskrbu nastavljaju se radovi na kanalu D12.1, te izrada kućnih priključaka.

Nova Drenčina

  • Nastavljaju se pripremni radovi za asfaltiranje, te izrada zračnog voda.

SUKLADNO ODLUCI KRIZNOG STOŽERA RH, TRGOVINE GRAĐEVINSKIM MATERIJALOM SU (DJELOMIČNO) ZATVORENE, TE JE ISPORUKA MATERIJALA ONEMOGUĆENA I OTEŽANA, TE SU SHODNO TOME MOGUĆE PROMJENE U TERMINSKOM PLANU. ISTO TAKO VEZANO UZ NAPUTKE/ZABRANE KRIZNOG STOŽERA VEZANO UZ KORONAVIRUS PLAN JE PODLOŽAN PROMJENAMA.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X