voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 6.do 10.travnja

PETRINJA– Prema informacijama od strane izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 6. do 10. travnja 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • Za asfaltiranje će se pripremati ulica M. A. Reljkovića a na Šetalištu K. Knežića nastavlja se s izradom kućnih priključaka. Izrada kućnih priključaka započet će i u II odvojku ulice Gromovi te ulici P. Matanovića.
  • U Ulici 6. kolovoza nastavljaju se probni iskopi i iskolčenja dok se u Ulici P. R. Vitezovića nastavlja izrada AB okana na trasi.
  • Vezano uz vodoopskrbu, nastavljaju se radovi na vodovodu i izrada kućnih priključaka u Ulici Gromova a u Nemecovoj ulici trjat će izrada zasunskih okana i montaža fazonskih elemenata.

Mošćenica

  • Vezano uz vodoopskrbu, nastavljaju se radovi na sekundarnom vodu i izradi kućnih priključaka u ulici Ante Starčevića.

Nova Drenčina

  • Nastavljaju se pripremni radovi za asfaltiranje kolničke konstrukcije.

SUKLADNO ODLUCI KRIZNOG STOŽERA RH, TRGOVINE GRAĐEVINSKIM MATERIJALOM SU (DJELOMIČNO) ZATVORENE, TE JE ISPORUKA MATERIJALA ONEMOGUĆENA I OTEŽANA, TE SU SHODNO TOME MOGUĆE PROMJENE U TERMINSKOM PLANU. ISTO TAKO VEZANO UZ NAPUTKE/ZABRANE KRIZNOG STOŽERA VEZANO UZ KORONAVIRUS PLAN JE PODLOŽAN PROMJENAMA.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X