Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 6.do 9.travnja

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 6 do 9. travnja 2021. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • Na određenim dionicama se nastavlja s izvođenjem ponovnih snimanja i sanacijom stanja kako bi se utvrdila šteta prouzročena potresom. Vezano uz odvodnju, nastavljaju se radovi na izradi kanalizacije u Ulici 6. kolovoza te u Ulici P. R. Vitezovića. Za asfaltiranje će se pripremati ulice Jelene Babić i Mate Božičevića.
  • Vezano uz vodoopskrbu, radovi će i ovog tjedna trajati u Ulici Gromova te Ulici I.K. Sakcinskog i 6. kolovoza.

Mošćenica

  • Vezano uz odvodnju, provodit će se CCTV snimanja te priprema dokumentacije za tehnički pregled.
  • Vezano uz vodoopskrbu, nastavljaju se završni radovi, radovi oko hidranata i tlače probe te ugradnja vodomjera u šahte kućnih priključaka. Ujedno traje i sanacija cjevovoda nakon potresa.

Nova Drenčina

  • Nastavljaju se radovi na crpnoj stanici. Ujedno će trajati i priprema za asfaltiranje te svakodnevna sanacija prometnica zbog nove regulacije prometa izazvane potresom.

Na aglomeracijskoj vodospremi Zebinac u pogon će biti pušten klorinator.

Na području provedbe projekta svakodnevno se izvodi sanacija prometnica pa se obavještavaju građani i o novoj regulaciji prometa: 

  • Ulica dr. J. Nemeca bit će zatvorena za sav promet od kućnog broja 2/1 do broja 32/1 a prometovat će se obilaznim pravcem – Ulica dr. Nemeca – B. Rumlera.
  • Raskrižje ulice 6. kolovoza – Josipa Glosera do raskrižja Ulice 6. kolovoza. i S. Tonkovića bit će zatvoreno, prometovat će se obilaznim pravcem M. Filjaka – ulica Vinogradi – 6 kolovoz

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X