Izbornik
voda

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 7.do 11.listopada

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija o radovima od strane izvođača, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 7. do 11. listopada 2019. godine izvodit će se sljedeći radovi:

  1. Grad Petrinja
  • U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži Slatina i ovog će tjedna trajati popravci kućnih priključaka te priprema makadamskih cesta kao i asfaltiranje u Slatinskoj ulici.
  • U Ulici Ljudevita Gaja nastavlja se izrada i ugradnja kućnih priključaka a u ulici Matije Mrazovića odvojci izrađivat će se nosivi sloj kolničke konstrukcije.
  • Vezano uz vodoopskrbu, u Ulici braće Hanžek i dalje će trajat će radovi na izradi cjevovoda i kućnih priključaka kao i u Ulici Huge Badalića te Dragutina Careka. Ugradnja zasunskih okana i montaža fazonskih komada nastavlja se u ulicama M. Dujnića, Gromova, R. Lopašića, T. Smičiklasa, J. Babića, P. Zrinskog, braće Hanžek i M. A. Reljkovića.
  • U Sisačkoj ulici te Ulici Vilka Panaca trajat će izrada cjevovoda.
  1. Mošćenica
  • Vezano uz odvodnju, u ulici Ante Starčevića ugradnja sekundarnog voda i kućnih priključaka te ugradnja zasunskog okna. Montaža nadzemnih hidranata izvodit ć se u ulici Ljudevita Gaja. Za asfaltiranje će se pripremati Kupska ulica, ulica Kralja Tomislava, Ante Starčevića odvojci, Marina Držića, Braće Radić i Tina Ujevića a po dovršetku pripreme započet će i proces asfaltiranja spomenutih ulica.
  • Vezano uz vodoopskrbu, izrada cjevovoda i zasunskih okana i dalj će se izvoditi u Kolodvorskoj ulici.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X