voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 9.do 13.rujna

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 9. do 13. rujna 2019. godine izvodit će se sljedeći radovi:

  1. Grad Petrinja
  • U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži Slatina i ovog će tjedna trajati popravci kućnih priključaka te priprema makadamskih cesta.
  • Za asfaltiranje će se pripremati ulica Mirka Antolića, u Ulici Ljudevita Gaja trajat će ugradnja kućnih priključaka a izrada kućnih priključaka izvodit će se u Ulici pukovnika Predraga Matanovića.
  • Vezano uz vodoopskrbu, u Ulici braće Hanžek i dalje će trajat će radovi na izradi cjevovoda i kućnih priključaka kao i u Ulici Otona Župančića. Izrada kućnih priključaka trajat će i u Ulici Matije Gupca a izrada cjevovoda nastavlja se u Sisačkoj ulici. Ugradnja zasunskih okana i montaža fazonskih komada izvodit će se u ulicama R. Lopašića, T. Smičiklasa, J. Babića, P. Zrinskog, braće Hanžek i M. A. Reljkovića.
  1. Mošćenica
  • Vezano uz odvodnju, ulici Ante Starčevića izvodit će se ugradnja sekundarnog voda i kućnih priključaka a odvojak Ulice kralja Tomislava pripremat će se za asfaltiranje.
  • Priprema za asfaltiranje i asfaltiranje trajat će u Ulici braće Radić, Augusta Šenoe, Kneza Branimira i Ulici Tina Ujevića.
  • Vezano uz vodoopskrbu, nastavlja se s izradom zasunskih okana u Ulici Ruđera Boškovića.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Miroslav Sačer

Miroslav Sačer

Tonski realizator programa Petrinjskog radija. Upravo za izgled naših prijašnjih web stranica, kao i za izradu naših radijskih jinglova, osvaja nagrade Hrvatske udruge radija i novina, što je samo potvrda kvalitete njegova rada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X