Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Recidivist vozio sa 0,5 promila, u Paklenici prometna nesreća s materijalnom štetom

GORNJI HRASTOVAC/PAKLENICA – U mjestu Gornji Hrastovac, policijski službenici su jučer oko 14:40 sati zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 56-godišnjak s područja Majura za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije i pod utjecajem alkohola od 0,5 promila. Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, isti je uhićen i doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

U mjestu Paklenica jutros oko 3:50 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 25-godišnjak s područja Novske, upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,76 promila. On se nije kretao sredinom obilježene prometne trake te je sletio u kanal i udario u betonski most. Zbog počinjenih prekršaja, protiv vozača slijedi optužni prijedlog.

Na području Policijske uprave sisačko-moslavačke u ponedjeljak 9.studenoga provedena je preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor korištenja sigurnosnog pojasa. Tijekom provođenja ove akcije policijski službenici su utvrdili ukupno 74 prometna prekršaja, od kojih se 26 prekršaja odnosilo na ciljani prekršaj nekorištenja sigurnosnog pojasa. Najviše ovakvih prekršaja evidentirano je na području Kutine i to devet.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X