policijastopnaslov

Recidivisti kažnjeni zatvorskim kaznama

TOPUSKO – U subotu, 22. veljače, oko 23.30 sati, u Ulici Ponikvarski put u Topuskom, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 51-godišnjak iz Topuskog, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom „B“ kategorije, bez korištenja sigurnosnog pojasa i pod utjecajem alkohola od 1,84 promila. Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, tj. o recidivistu, uhićen je i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji ga je kaznio kaznom zatvora u trajanju od 45 dana i novčanom kaznom od 1000 kuna.

Nadalje, jučer, 23. veljače, oko 23 sata, u mjestu Banova Jaruga na kutinskom području, zaustavljeno je osobno vozilo kutinskih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,80 promila upravljao 24-godišnjak s područja Lipovljana. Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, uhićen je i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji ga je kaznio kaznom zatvora u trajanju od 15 dana i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od godinu dana.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X