Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
nk naslovna

Reklamni letak Gavranović postao hit nogometašima Dinama i Ferdinandovca

ZAGREB – Četvrtoligaš iz Koprivničko-križevačke županije NK Ferdinandovac putem društvenih mreža se, koristeći letak Gavranović trgovina, „dopisivao“ s NK Dinamo s kojim ih očekuje utakmica u subotu, 26.rujna 2020. S obzirom kako su bili vrlo maštoviti, mediji su pisali o tom „dopisivanju“ što je došlo i do uprave poduzeća Gavranović te su istaknuli kako su ih imali želju nagraditi donacijom:

„Budući da je poduzeće Gavranović već 30 godina prisutno na tržištu Hrvatske, htjeli smo sa svim svojim vjernim kupcima podijeliti zanimljivost vezano uz subotnju utakmicu NK Dinamo i NK Ferdinandovac, gdje su igrači iskoristili fotomontažu našeg akcijskog letka. Doznali smo za nju iz medija, te smo se baš ugodno iznenadili.
Kontaktirali smo NK Ferdinandovac, zahvalili im na dobroj reklami  te ćemo im uplatiti novčanu donaciju za utakmicu koju u subotu 26.rujna igraju protiv NK Dinamo.
Povratno nas je nazvao golman Robert Kožar – Čarli (na lijevoj slici drži naš letak) kako bi nam se zahvalio na donaciji, a mi im želimo puno sreće u utakmici koju igraju u subotu.“

Pozadina cijele priče je zapravo vrlo zanimljiva, a najbolje ju je opisao članak na web stranici Index.hr , a mi vam prenosimo link.

https://www.index.hr/sport/clanak/cetvrtoligas-opet-odgovorio-petkovicu-prije-utakmice-kupa/2216266.aspx

SPONZORIRANI ČLANAK

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI