Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
rukometaši-n

Rukometaši Petrinje krenuli pripremama za novu sezonu

PETRINJA – Rukometaši Petrinje krenuli su pripremama za novu sezonu, a čak pet mjeseci je prošlo od zadnje odigrane utakmice seniora u 2.HRL-Sjever. Iako su po popuštanju mjera u lipnju odradili dio treninga, sve do danas, „bilo je tiho“ u sportskoj dvorani Srednje škole Petrinja kao i ŠRC-a Pigik, gdje su mlađe dobne kategorije također krenule treninzima tek sada u kolovozu.

Prozivka je obavljena u dvorani Srednje škole Petrinja pod budnim okom trenera Danka Vuića. Prvi pripremni dio planiran je za kombiniranje vanjskih terena i dvorane, a igrače je pozdravio predsjednik Goran Pešut, koji je okupljenima zaželio uspješnu sezonu, dobar rad i što je sportašima najbitnije, što manje ozljeda.

Iako su pripreme započele, naznake o početku natjecanja u 2.HRL-Sjever još nema obzirom da se Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza tek mora sastati i odlučiti na koji način će biti organizirana natjecanja obzirom na sve probleme vezane uz pandemiju uzrokovanu COVID-om 19.

Prema dosadašnjoj tradiciji početkom rujna održavan je i Memorijalni rukometni turnir „Borošić-Gener-Lokner-Žugaj“ koji će ove godine biti u skromnijem okruženju zbog pandemije COVID-a 19.

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X