Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

S 2,04 promila skrivio prometnu nesreću, 28-godišnjakinja lakše ozlijeđena

PETRINJA – U Sisačkoj ulici u Petrinji jučer oko 15 sati i 15 minuta dogodila se prometna nesreća. Kako su izvijestili iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, do nesreće je došlo kada je 64-godišnjak s područja Petrinje upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 2,04 promila. On je uslijed ne držanja razmaka udario u vozilo ispred sebe kojim je upravljala 28-godišnjakinja. U ovoj prometnoj nesreći lake tjelesne ozljede zadobila je vozačica. Vozač je do otriježnjenja smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Jučer oko 14 sati i 30 minuta u Kutini, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Naime, do nesreće je došlo kada je 55-godišnjak s područja Kutine upravljao osobnim vozilom kutinskih registracija pod utjecajem alkohola od 1,8 promila. On se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, skrenuo je na suprotnu traku i udario u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 29-godišnjak. Od siline udarca, 55-godišnjak je odbačen u odvodni kanal. U ovoj prometnoj nesreći lake tjelesne ozljede su zadobili 55-godišnjak i putnica iz vozila kojim je upravljao 29-godišnjak. Utvrđeno je kako je 29-godišnjak upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera samoizolacije, te protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Zbog počinjenih prometnih prekršaja, protiv 55-godišnjaka slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X